BLADH trädgård

Naturlig harmoni

TIDIG VÅR I TRÄDGÅRDEN

Ganga Roslin Bladh

Medan allt fortfarande håller på att vår-vakna i trädgården, kan du förstärka “ljuset” . Är tomten stor, är det tacksamt med en ryggspruta.

IMG_8545.jpg

MARIADROPPARNA ( A1.) och DEVADROPPARNA ( C2.) är en fin start på det nya växtåret. MARIADROPPARNA hjälper växtligheten att ta in LJUSET, det gör dem motståndskraftigare och ger extra fin smak åt bär frukt och grönsaker. DEVADROPPARNA är också en växtförstärkare men även en subtil kommunikationsförstärkare, mellan dig och din trädgård. Devorna är de varelser som är nära växtriket, som skyddar och jobbar med växterna från en annan närliggande dimension. De är ofta skygga, men DEVADROPPARNA förstärker närheten, tilliten och kommunikationen mellan växterna-Devorna och dig. Se gärna till att du själv också får en dusch av preparatet när du ändå håller på.
Du kan behandla området med bägge preparaten på samma gång. Det går bra att blanda, det är bara att hälla vatten i ryggsprutan eller din blomsterspray och sen, 10 droppar per liter vatten och preparat. Det är inte sådär noga på droppen, när du tillreder större satser läs gärna mer här. Dropparna fungerar som ett minne i vattnet, och sprider genast ut sig till hela satsen.

homeopatisk trädgårdsvård.jpg

Välj en vindstilla dag. Gärna morgon, det är bäst. Då ökar fortfarande energin i trädgården och allt är mer mottagligt. En lätt dusch räcker, så känn inte att du behöver vara övernoga, det behöver inte bli blött. Lite regn skadar inte i heller, det bara hjälper till att sprida det ännu mera.
Njut av dagen och dina Växter, det gillar dom.