BLADH trädgård

Naturlig harmoni

Vad är trädgårdshomeopati?

VÄRNAR LIVET
Kemiska bekämpningsmedel som finns skadar så mycket mer än just det man vill ha bort - plus oss själva. Vi behöver vara rädd om de flesta insekter som finns i trädgården och vi behöver vara rädd om microfloran i jorden. Vi behöver stärka och inspirera det friska, störa så lite som möjligt och ge livet utrymme.
Trädgårdshomepati lyckas med detta. Det är helt giftfritt och jobbar och väldigt exakt, så det kommunicerar med precis det som man önskar och stör inget annat.

JOBBAR FÖR OCH JOBBA MOT
Du kan jobba homeopatiskt i din trädgård genom att…
-stoppa och mota bort angrepp.
- hjälpa och förstärka jorden eller växterna.
-Du kan även jobba på en mer subtil nivå och helt enkelt jobba med platsens energier.

VI PROVAR SJÄLVA
Tekniken har funnits länge, vi har själva under några år provat ut preparat i vår egen och andra odlingar, och förvånats av hur otroligt snabbt och effektivt det är. Andra gånger har effekten väntat på sig och envishet har varit nyckeln, ibland har en kombination av preparat varit svaret.

DET ÄR DRYGT
Eftersom det ska späs ut, varar det länge. Att behöva upprepa behandlingar är något som bara behövs ibland. Därför är det drygt.
Eftersom vi, när vi provat ut och testat, haft obegränsad tillgång till preparat -och vi har vi verkligen jobbat på för att utröna hur det ska användas på bästa sätt! Under en hel odlingssäsong, är det trots det, extremt ovanligt att mer än en flaska av ett preparat har behövts.

Nu erbjuder vi DIG möjligheten, att skonsamt kommunicera med dina växter och din trädgård. Välkommen.

Nu erbjuder vi DIG möjligheten, att skonsamt kommunicera med dina växter och din trädgård.
Välkommen.

Preparaten kan ej ersätta god jordvård och vattning. Detta är ett Kärleksfullt komplement!

IMG_9709.jpg
img_1717.jpg

VATTEN MINNS
BLADH trädgårdspreparat, är ett sätt att homeopatiskt, skydda, stärka och hjälpa din trädgårdsmiljö utan giftiga substanser.

De kan mest av allt liknas vid en kommunikation med växter och natur, som bygger på  vattens förmåga att bära minne.
- Minnet av det friska, optimala.

D:30 -VAD BETYDER DET?
På varje flaska, förutom vad det är bra för, står: D:30. D:et står för tekniken vid tillverkning av preparatet, Dilution. Siffran efter D:et talar om graden av “utspädning” vid tillverkning: ex D:6 har mindre utspädning än D:100. Generellt brukar man säga att ju mer utspätt, desto kraftfullare, men det är inte så enkelt i heller. Rätt utspädning är det som ger bäst resultat. Vi har valt D:30 genomgående, för att vi sett jämnast resultat med det.

Men vi har möjlighet, att göra både med lägre el högre dilution. Ta kontakt med oss, om så önskas.

KONCENTRAT. EGEN UTSPÄDNING ÄR VIKTIG
Preparaten är koncentrat och det är viktigt att det blir utspätt i vatten innan användning. gör en sats på tänkt förbrukning 10 droppar av preparatet är start-dosen och lägg sedan till 5-10 droppar för varje liter vatten du har.
Om blandningen inte står i direkt solljus, håller den bra minst en vecka.

 
IMG_8895.jpg
IMG_8577.jpg