BLADH trädgård

Naturlig harmoni

JORDEN

Ganga Roslin Bladh

EN LITEN SÅNG FÖR JORDEN.

 
IMG_9527.jpg
IMG_1636.jpg

JORDEN, på varje flaska från BLADHträdgård, står det, “preparatet kan ej ersätta god jordvård och vattning. Detta är ett kärleksfullt komplement”.
Jag minns hur försiktig jag var i början, när jag odlade. Drog hem en (1) skottkärra med koskit från bonden som jag vände ner i mitt grönsaksland. Visst, det växte artigt. sen läste jag någon kändis uttalande, om sin relation till sin trädgård. “det händer inget förrän man skaffar stora mängder gödseltill trädgårdslandet, massor! Det är bästa odlingstipset!!” Det gjord mig modigare, jag körde hem mer gödsel och det växte absolut bättre.

IMG_1616.jpg
IMG_1614.jpg
IMG_1721.jpg

Sen blev vi allt mer uppdaterade på microber. Ledet mellan näringen och växten. Som hjälper växten att ta upp all den mustiga näringen i jorden… då växte det ännu bättre..
Jorden och vattningen är bästa redskapet för växtglädje. Mer kunskap om jord hittar du bättre på andra hemsidor eller böcker, men förmedlar gärna det som varit bra för oss: Bokashi, titta gärna på deras hemsida och låt dig inspireras till mer dunderkraft i trädgårdslandet.
Bra jord och vatten i rätt tid. Sen händer det alltid saker när det växter. Det kommer ett gäng bladlöss, sniglarna glider in eller nåt annat, men inte lika ofta när växterna har det bra i sin jord.

Skönt att kunna ta fram hjälp från homeopatin, ett så bra och ändå skonsam, helt giftfritt sätt, att skydda och stärka sin trädgård, när det behövs.